Provedena događanja

U okviru projekata do sada je realizirano 9 edukativnih igranih i dokumentarnih video zapisa, 4 edukativna animirana filma, priručnik za igru i učenje namijenjen najmlađima, nekoliko interaktivnih kvizova na KAHOOT platformi te mnogobrojne prezentacije.

Naravno, sve s temom kako prepoznati vlastiti kreativni i inovativni potencijal, kako naučiti prepoznati i poštovati intelektualno vlasništvo te kako živjeti od svog kreativnog rada.

Do sada je održano 6 događanja pod motom BUDI DIV na kojima je sudjelovalo više od 4100 učenika osnovnih i srednjih škola iz Zagreba, Varaždina i Varaždinske županije, Rijeke, Velike Gorice, Zadra te Čakovca.

Sve sadržaje i događanja pripremili su i održali stručnjaci iz Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo uz pomoć kreativnih snaga vanjskih suradnika te u suradnji s nadležnim tijelima državne uprave i drugim institucijama koje sudjeluju u mehanizmu koordinacije za provedbu prava intelektualnog vlasništva u Republici Hrvatskoj.

Ako je vaš grad zainteresiran za održavanje zabavnog i edukativnog događanja o intelektualnom vlasništvu za djecu i mlade, javite nam se na akademija@dziv.hr

BUDI DIV!

Projekt Dan intelektualnog vlasništva za djecu i mlade provodi se u suradnji Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske (DZIV) i Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO).

  • Grafički prikaz posjećenosti događanja