30 | 01 | 2017

Obavijest o održavanju sedmog Općeg tečaja intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu, na hrvatskom jeziku (DL101HR)

Obavijest o održavanju sedmog Općeg tečaja intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu, na hrvatskom jeziku (DL101HR)

© WIPO, Foto: Emmanuel Berrod

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika diljem svijeta. Tečaj obuhvaća sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.
Pohađanje tečaja DL101 je besplatno.
U suradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo Državni zavod za intelektualno vlasništvo omogućava pohađanje ovog tečaja na hrvatskom jeziku (oznaka tečaja: DL-101HR), kako bi isti bio dostupan široj javnosti u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Program tečaja DL-101HR sukladan je programu izvornog tečaja DL-101 te se njegovim uspješnim završetkom dobiva elektronička svjedodžba o položenom tečaju jednakovrijedna svjedodžbi o položenom tečaju DL-101 pri Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo. Zbog svojeg općeg karaktera i neznatnih tehničkih zahtjeva, tečaj je namijenjen pojedincima koji su ili će biti zaposleni u području administracije prava intelektualnog vlasništva; onima koji traže opće poznavanje intelektualnog vlasništva; koji stvaraju razne oblike intelektualnog vlasništva i žele se temeljito posvetiti upravljanju i zaštiti prava intelektualnog vlasništva.  Nadalje je tečaj namijenjen malom i srednjem poduzetništvu, istraživačima i znanstvenicima, studentima svih struka, državnima službenicima, školama, izumiteljima, dizajnerima i svima kreativnim pojedincima kojima je u interesu povećati vlastito znanje o intelektualnom vlasništvu.

Sa zadovoljstvom obavještavamo korisnike da će treći Opći tečaj intelektualnog vlasništva na hrvatskom jeziku (DL101HR), putem učenja na daljinu biti održan u periodu od 27. veljače do 09. travnja 2017. godine.

Prijave na tečaj vrše se putem interneta (uz prethodnu registraciju korisničkog računa na adresi https://lms.wipo.int) ISKLJUČIVO preko sljedeće poveznice, jer tečaj na hrvatskom jeziku nije vidljiv na stranicama Akademije.

Prijave traju od 30. siječnja 2017. do popunjenja raspoloživih mjesta.

Završni ispit održati će se od 10. do 12. travnja 2017.

S obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, u Vašem je interesu da se čim prije prijavite na tečaj, jer je to jedini uvjet za prednost pristupu tečaju.

Detaljne informacije, program tečaja, tehnički uvjeti, kao i postupak registracije i prijave dostupni su ovdje.

Za sva pitanja vezana uz tečaj DL101HR slobodno se obratite administratoru na adresu elektroničke pošte: administrator.tecaja@dziv.hr.