21 | 09 | 2018

Sudjelovanje Zavoda na Europskoj noći istraživača u Zagrebu 28. rujna 2018.


Državni zavod za intelektualno vlasništvo je partner institucija u ovogodišnjoj manifestaciji „Europska noć istraživača“ koja se održava u Zagrebu na Europskom trgu 28. rujna 2018. od 17 do 22 sata, s ciljem promocije ne samo znanosti i istraživačkog rada nego i važnosti zaštite njegovih rezultata – intelektualnog vlasništva. Predstavnici Zavoda će na Europskoj noći istraživača pomoću zabavnih i edukativnih radionica i nagradnih kvizova! predstaviti zainteresiranima svoju djelatnost i upoznati ih s osnovama intelektualnog vlasništva.

Europska noć istraživača održava se 28. rujna 2018. godine u četiri hrvatska grada (Zagreb, Split, Rijeka, Pula) i glavna je aktivnost projekta Techno-Past Techno-Future; European Researchers´ Night koji je financiran u sklopu Okvirnoga programa EU-a za istraživanje i inovacije 2014. - 2020. – Obzor 2020.

Europska noć istraživača je dugogodišnja inicijativa Europske komisije u području znanosti kojoj je naglasak na popularizaciji znanosti, osvještavanju javnosti o važnosti „znanosti u društvu i za društvo“, o važnosti rada znanstvenika i istraživača, o europskim i nacionalnim politikama u znanosti, a obilježava se svake godine zadnjeg petka u mjesecu rujnu diljem Europe. 

Posjetite nas na štandu Zavoda na Europskom trgu 28. rujna od 17.15 do 22 sata.
Letak - program događanja

Društvene mreže (Facebook, Twitter)
Posjetite nas na društvenim mrežama, i odigrajte nagradne kvizove i osvojite nagradu.
Društvene mreže ERN (Facebook, Twitter)

Više o Europskoj noći istraživača možete doznati ovdje.

 

Ispiši stranicu