17 | 03 | 2020

Važna obavijest COVID-19

Važna obavijest COVID-19

Foto: Unsplash/ Kelly Sikkema

INTERNI PROTOKOL ZA RAD SA STRANKAMA u prostorijama Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19, sukladno uputama Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Državni zavod za intelektualno vlasništvo poduzima potrebne mjere u praćenju razvoja situacije i sprečavanju širenja zaraze.

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19, ističemo da je najsigurniji način nastavka poslovanja upotreba elektroničkih oblika komunikacije!

Za informacijske usluge do daljnjeg nastavljamo poslovati i komunicirati sa strankama ISKLJUČIVO telefonski i putem elektroničkih oblika komunikacije! Upućujemo na komunikaciju putem brojeva telefona: 6109 825, 6109 423, 6106 410, 6106 361, 6106 278 te elektroničke pošte: info@dziv.hr.

Za sve radnje u postupku prijave i registracije intelektualnog vlasništva, uključivo i naknadne podneske, na raspolaganju vam je aplikacija e-Prijava na internetskoj stranci DZIV-a: https://www.dziv.hr/hr/e-usluge/e-prijava/

Ako ste iz bilo kojeg razloga u prilici osobno predati predmet u Prijamnom uredu Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, temeljem preporuke Ministarstva rada a u cilju sprečavanja širenja korona virusa COVID-19, molimo da se pridržavate sljedećeg protokola.

Interni protokol Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo za rad sa strankama koji je na snazi od 16.3.2020. do njegove obustave.

  1. Molimo da svoj podnesak ostavite u kuverti koja se nalazi na stolu te istu zalijepite i na njoj napišete na koji način ćete preuzeti obrađeni podnesak!
  2. Obrađeni podnesak s potvrdom Zavoda o njegovu primitku možete zaprimiti putem poštanske pošiljke ili ga možete preuzeti osobno u terminu koji ćete dogovoriti sa zaduženim administratorom putem telefonskog broja 01/6106-418
  3. Potvrdu o zaprimanju podneska dobit ćete poštom ili prilikom preuzimanja predmeta osobno.

NAPOMENA: Od 16.3.2020. izlazni akti Zavoda dostavljaju se isključivo poštom.

U ZAJEDNIČKOM JE INTERESU DA SE PRIDRŽAVAMO NAVEDENIH UPUTA!

 

Ispiši stranicu